Veletrh pracovních příležitostí - AGROTRH PRÁCE

Tato událost již proběhla
Termín konání
23.2.2017 - celodenní akce
Typ události
Ostatní
Pořadatel události
prof. Ing. Roman Stupka, CSc.
Kontaktní osoba
Ing. et Ing. Kateřina Makovcová, Ph.D., DiS.
Registrace na událost
Není vyžadována
Pořádající útvar
Děkanát FAPPZ
Určeno pro
Veřejnost
Místo konání
chodba před posluchárnami , Kamýcká 129, FAPPZ , Praha 6 - Suchdol , 16521
Cena
4840 Kč

Informace k události

Agrotrh práce je součástí celouniverzitního Veletrhu pracovních příležitostí a umožňuje zemědělským, zahradnickým, potravinářským a dalším firmám, které podnikají v agropotravinářském komplexu, v péči o krajinu a životní prostředí, prezentovat svou činnost a zejména nabídnout studentům fakulty perspektivní zaměstnání v oboru.

Fakulta si tímto projektem klade za cíl zprostředkovat přímý kontakt mezi studenty resp. absolventy fakulty a zemědělskými podniky, odbornými svazy, firmami pokrývajícími svým zaměřením většinu studijních oborů na FAPPZ. Studenti zde mají možnost setkat se s personalisty řady perspektivních českých i mezinárodních společností, obdržet aktuální informace o dění na trhu práce a způsobech jak nastartovat svůj kariérní růst.

Pro návštěvníky akce bude připravena barevná brožura základních informací o zúčastněných společnostech a jejich aktuálních nabídkách v oblasti pracovních příležitostí, brigád, stáží, pozic pro odborné praxe, trainee programů, spolupráce na bakalářských, diplomových, dizertačních pracích atp.
English ☰ Menu