| FAPPZ PEF TF FŽP FLD FTZ IVP | Statky Lesy Vinařství | KTV OIKT SIC KAM | @ | English

ČZU WhitePages

Úvod Lidé na ČZU Předměty Útvary Projekty Akce
Vizualizace (b)

Lidé na ČZU

Abecední seznam

Ing. Marek Popov (9072)

Kontakty
:: Úřední hodiny ::
Kód předmětu Název předmětu
Citace

LHOTSKÁ, M. – ZEMANOVÁ, V. – PAVLÍK, M. – PAVLÍKOVÁ, D. – HNILIČKA, F. – POPOV, M. Leaf fitness and stress response after the application of contaminated soil dust particulate matter. Scientific Reports, 2022, roč. 12, č. Jun, s. 1-11. ISSN: 2045-2322.

PAVLÍKOVÁ, D. – PAVLÍK, M. – HNILIČKA, F. – ZEMANOVÁ, V. – LHOTSKÁ, M. – POPOV, M. – ČESKÁ, J.Vliv kontaminace prostředí arsenem na metabolismus rostlin. 2022, Vliv abiotických a biotických stresorů na vlastnosti rostlin 2022, 7.9.2022, Zvolen. ČZU v Praze, SAV, Praha. s. 8-12. ISBN: 978-80-89408-36-8.

**RANA, R. – **SIDDIQUI, M. – SKALICKÝ, M. – BRESTIČ, M. – **HOSSAIN, A. – **KAYESH, E. – POPOV, M. – HEJNÁK, V. – **GUPTA, D. – **MAHMUD, N. – **ISLAM, T. Prospects of Nanotechnology in Improving the Productivity and Quality of Horticultural Crops. HORTICULTURAE, 2021, roč. 7, č. 10, s. 1-19. ISSN: 2311-7524.

**HOSSAIN, A. – SKALICKÝ, M. – BRESTIČ, M. – **MAHARI, S. – **KERRY, R. – **MAITRA, S. – **SARKAR, S. – **SAHA, S. – **BHADRA, P. – POPOV, M. – **ISLAM, M. – HEJNÁK, V. – VACHOVÁ, P. – **GABER, A. – **ISLAM, T. Application of Nanomaterials to Ensure Quality and Nutritional Safety of Food. Journal of Nanomaterials, 2021, roč. N, č. N, s. 1-19. ISSN: 1687-4110.

POPOV, M. – ZEMANOVÁ, V. – **SÁCKÝ, J. – **PAVLÍK, M. – **LEONHARDT, T. – **MATOUŠEK, T. – **KAŇA, A. – PAVLÍKOVÁ, D. – **KOTRBA, P. Arsenic accumulation and speciation in two cultivars of Pteris cretica L. and characterization of arsenate reductase PcACR2 and arsenite transporter PcACR3 genes in the hyperaccumulating cv. Albo-lineata. Ecotoxicology and Environmental Safety, 2021, roč. 216, č. jun, s. 1-13. ISSN: 0147-6513.

LACHMAN, J. – HEJTMÁNKOVÁ, A. – ORSÁK, M. – POPOV, M. – **MARTINEK, P. Tocotrienols and tocopherols in colored-grain wheat, tritordeum and barley. Food Chemistry, 2018, roč. 240, č. 1 February, s. 725-735. ISSN: 0308-8146.

POPOV, M. – HEJTMÁNKOVÁ, A. – KOTÍKOVÁ, Z. – **STŘALKOVÁ, R. – LACHMAN, J. Content of flavan-3-ol monomers and gallic acid in grape seeds by variety and year. VITIS, 2017, roč. 56, č. 2, s. 45-48. ISSN: 0042-7500.

**SOUKUP, O. – **STŘALKOVÁ, R. – **MIŠTOVÁ, T. – POPOV, M. – HEJTMÁNKOVÁ, A. – LACHMAN, J. – **KLÍMOVÁ, B. – **KUČA, K. Polyphenolic Compound from Vitis vinifera L. have Potential for the Alzheimer Disease Treatment . Letters in Drug Design & Discovery, 2017, roč. 14, č. 7, s. 853-859. ISSN: 1570-1808.

HEJTMÁNKOVÁ, A. – POPOV, M. – **OPRAVILOVÁ, J. – MICHLOVÁ, T.Factors Affecting Content and Representation of the Casein Fractions in Goat's Milk. 2017, BITs 6th Annual World Congressof Food and Nutrition-2017 Book of Abstracts p. 115..

HEJTMÁNKOVÁ, A. – POPOV, M. – KAŇKOVÁ, V. – MICHLOVÁ, T. Podtyp: Příspěvek ve sborníku (mimo kategorie RIV); Determination of major milk proteins by liquid chromatography. 2016, 16th International Nutrition and Diagnostics Conference October 3-6, 2016 Prague, Czech Republic p 168.

TÁBORSKÝ, J. – HEJTMÁNKOVÁ, A. – KUDELOVÁ, V. – POPOV, M. Podtyp: Příspěvek ve sborníku (mimo kategorie RIV); The content of vitamin E in different types of nuts. 2015, Book of Proceedings: 15th International Nutrition and Diagnostics Conference, October 5-8, 2015, Prague, p. 104. Editor: A. Horna, Publisher: University of Pardubice, ISBN: 978-80-7395-901-2. .

POPOV, M. – KOTÍKOVÁ, Z. – PIVEC, V. – HEJTMÁNKOVÁ, A. Podtyp: Příspěvek ve sborníku (mimo kategorie RIV); Representation of dominant polyphenols in grape marc. 2014, Abstracts book of the 30th international symposium of chromatography, 14-18 September 2014, Salzburg Austria. www.isc2014.at. s. 86 .

FAMĚRA, O. – PSOTA, V. – POPOV, M. – SACHAMBULA, L. Podtyp: Příspěvek ve sborníku (mimo kategorie RIV); Využití čísla poklesu pro hodnocení vybraných vlastností sladu. 2014, Sborník XL. konference o jakosti potravin a potravinových surovin - Ingrovy dny 2014, Brno 5. 3. 2014, s. 130-136. ISBN 978-80-7375-944-5.

 
page foot