| FAPPZ PEF TF FŽP FLD FTZ IVP | Statky Lesy Vinařství | KTV OIKT SIC KAM | @ | English

ČZU WhitePages

Úvod Lidé na ČZU Předměty Útvary Projekty Akce
Vizualizace (b)

Lidé na ČZU

Abecední seznam

Ing. Lucie Kejdová Rysová, Ph.D. (19633)

Kontakty
  • ČZU Linka:
    • +420 22438 2966
  • E-mail:
  • www:
  • Kancelář:
:: Úřední hodiny ::
Kód předmětu Název předmětu
Citace

KEJDOVÁ RYSOVÁ, L. – **CEJNAR, P. – **HANUŠ, O. – LEGAROVÁ, V. – HAVLÍK, J. – **NEJESCHLEBOVÁ, H. – **NĚMEČKOVÁ, I. – **JEDELSKÁ, R. – BOŽIK, M. Use of MALDI-TOF MS technology in small ruminant milk adulteration using raw bovine milk. Journal of Dairy Science, 2022, roč. 105, č. 6, s. 4882-4894. ISSN: 0022-0302.

**HANUŠ, O. – **HUŇADY, J. – **KUČERA, J. – **ROUBAL, P. – **POZDÍŠEK, J. – **BJELKA, M. – **KLIMEŠOVÁ, M. – **NĚMEČKOVÁ, I. – **NEJESCHLEBOVÁ, H. – KEJDOVÁ RYSOVÁ, L. Silages from legume–cereal mixtures as a factor of dairy cow milk quality. Acta Fytotechnica et Zootechnica:Online, 2022, roč. 25, č. 1, s. 7-15. ISSN: 1336-9245.

KEJDOVÁ RYSOVÁ, L. – **HANUŠ, O. – **ŘÍHA, J. – **NEJESCHLEBOVÁ, H. – LEGAROVÁ, V. – **TICHOVSKÝ, P. – **KOPECKÝ, J. – **JEDELSKÁ, R.Vliv mechanické redukce počtu somatických buněk na složení a vlastnosti mléka. 2022, SBORNÍK SOUHRNŮ SDĚLENÍ - BOOK OF ABSTRACTS z 50. Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin (CzechFoodChem 2022) - Posterové sdělení .

KEJDOVÁ RYSOVÁ, L. – PACÁKOVÁ, Z. – **HANUŠ, O. – LEGAROVÁ, V. – HAVLÍK, J. – MASCELLANI, A. – **NEJESCHLEBOVÁ, H. – **NĚMEČKOVÁ, I. Detekce falšování kozího mléka mlékem kravským pomocí metody 1H NMR, Detection of adulteration of goat's milk with cow's milk by 1H NMR, , 2022, XX - Nepřiřazeno, A - Certifikovaná metodika (NmetC), 1920222-V4, Státní veterinární správa, IČO: 00018562, 6. 12. 2021, kontrola bezpečnosti potravin , C - Výsledek je využíván bez omezení okruhu uživatelů, Státní veterinární správa a oponenti , 26.01.2022,

KEJDOVÁ RYSOVÁ, L. – **CEJNAR, P. – **HANUŠ, O. – BOŽIK, M. – LEGAROVÁ, V. – **NEJESCHLEBOVÁ, H. – **NĚMEČKOVÁ, I. Detekce falšování kozího a ovčího mléka kravským mlékem metodou MALDI-TOF MS, Detection of goat and sheep milk adulteration with cow's milk by MALDI-TOF MS, , 2022, XX - Nepřiřazeno, A - Certifikovaná metodika (NmetC), 1920222-V5, Státní veterinární správa, IČO: 00018562, 22. 4. 2022, kontrola bezpečnosti potravin, C - Výsledek je využíván bez omezení okruhu uživatelů, Státní veterinární správa a oponenti, 17.05.2022,

RYSOVÁ, L. – LEGAROVÁ, V. – PACÁKOVÁ, Z. – **HANUŠ, O. – **NĚMEČKOVÁ, I. – **KLIMEŠOVÁ, M. – HAVLÍK, J. Detection of bovine milk adulteration in caprine milk with N-acetyl carbohydrate biomarkers by using 1H nuclear magnetic resonance spectroscopy. Journal of Dairy Science, 2021, roč. 104, č. 9, s. 9583-9595. ISSN: 0022-0302.

LIŠKA, M. – RYSOVÁ, L. – LEGAROVÁ, V. Mýty a fakta o mléku. Náš chov, 2021, roč. 2 2021, č. 2, s. 39-41. ISSN: 0027-8068.

ŠEBOVÁ, A. – RYSOVÁ, L. – LEGAROVÁ, V. Co jste o buvolím mléku nevěděli. Náš chov, 2021, roč. 62021, č. 6, s. 20-22. ISSN: 0027-8068.

RYSOVÁ, L. – LEGAROVÁ, V. – GAŠPARÍK, M. – DUCHÁČEK, J. – PYTLÍK, J. – CODL, R. – STÁDNÍK, L. Změny v systému zasušování dojnice. Náš chov, 2021, roč. 81, č. 7, s. 39-42. ISSN: 0027-8068.

**HANUŠ, O. – **KUČERA, J. – **SAMKOVÁ, E. – **NĚMEČKOVÁ, I. – **ČÍTEK, J. – **KOPEC, T. – **FALTA, D. – **NEJESCHLEBOVÁ, H. – RYSOVÁ, L. – **KLIMEŠOVÁ, M. – **ELICH, O. Raw cow milk protein stability under natural and technological conditions of environment by analysis of variance. Foods, 2021, roč. 10 , č. 9, s. 1-15. ISSN: 2304-8158.

**HANUŠ, O. – **ŘÍHA, J. – **NEJESCHLEBOVÁ, H. – RYSOVÁ, L. – LEGAROVÁ, V. – **TICHOVSKÝ, P. – **KOPECKÝ, J. – **JEDELSKÁ, R. Změny technologických vlastností mléka a jeho IR spekter při významné redukci počtu somatických buněk. Mlékařské listy - Zpravodaj, 2021, roč. 32, č. 6, s. 15-23. ISSN: 1212-950X.

**HANUŠ, O. – LEGAROVÁ, V. – RYSOVÁ, L. – **NEJESCHLEBOVÁ, H.Vzdělávací Workshop pro pracovníky Chovatelského družstva Impuls a Společnosti pro kontrolu užitkovosti. 2021, .

RYSOVÁ, L. – LEGAROVÁ, V. – **HANUŠ, O. – **NĚMEČKOVÁ, I.Výroční průběžná zpráva projektu NAZV QK 1920222. 2021, Nové spolehlivé metody detekce falšování kozího a ovčího mléka a mléčných výrobků - QK1920222, výroční zpráva. Projekt výzkumu a vývoje řešený v programu VaV pro Ministerstvo zemědělství II je realizovaný v letech 2019 - 2021, 12 str..

RYSOVÁ, L. – LEGAROVÁ, V.Výroční průběžná zpráva projektu NAZV QK 1920222. 2020, Výroční zpráva 2020. Projekt QK1920222 "Nové spolehlivé metody detekce falšování kozího a ovčího mléka a mléčných výrobků". Poskytovatel MZe. 6 s..

**HANUŠ, O. – RYSOVÁ, L. – **NĚMEČKOVÁ, I. – LEGAROVÁ, V. – **KUČERA, J. – **KLIMEŠOVÁ, M. – **JEDELSKÁ, R. – **KOPECKÝ, J. – **NEJESCHLEBOVÁ, L. Změny technologických vlastností mléka malých přežvýkavců v důsledku falšování mlékem kravským. Mlékařské listy - Zpravodaj, 2020, roč. 31, č. 6, s. 4-13. ISSN: 1212-950X.

**HANUŠ, O. – **NĚMEČKOVÁ, I. – RYSOVÁ, L. – LEGAROVÁ, V. – **KOPECKÝ, J. Možnosti identifikace falšování syrového mléka. Mlékařské listy - Zpravodaj, 2019, roč. 177, č. 6, s. 1-7. ISSN: 1212-950X.

Název Poskytovatel Trvání
 
page foot