| FAPPZ PEF TF FŽP FLD FTZ IVP | Statky Lesy Vinařství | KTV OIKT SIC KAM | @ | English

ČZU WhitePages

Úvod Lidé na ČZU Předměty Útvary Projekty Akce
Vizualizace (b)

Lidé na ČZU

Abecední seznam

Ing. Klára Podhorecká ()

Kontakty
  • E-mail:
  • ČZU Linka:
    • +420 22438 6317
:: Úřední hodiny ::
Kód předmětu Název předmětu
Citace

ORSÁK, M. – KOTÍKOVÁ, Z. – PODHORECKÁ, K. – LACHMAN, J. – **KASAL, P. Acrylamide formation in red-, purple- and yellow-fleshed potatoes by frying and baking. JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, 2022, roč. 110, č. Jul, s. 0-0. ISSN: 0889-1575.

PODHORECKÁ, K. – **BORKOVÁ, M. – **ŠULC, M. – **SEYDLOVÁ, R. – **DRAGOUNOVÁ, H. – **ŠVEJCAROVÁ, M. – **PEROUTKOVÁ, J. – **ELICH, O. Somatic Cell Count in Goat Milk: An Indirect Quality Indicator. Foods, 2021, roč. 10, č. 5, s. 1-11. ISSN: 2304-8158.

 
page foot