| FAPPZ PEF TF FŽP FLD FTZ IVP | Statky Lesy Vinařství | KTV OIKT SIC KAM | @ | English

ČZU WhitePages

Úvod Lidé na ČZU Předměty Útvary Projekty Akce
Vizualizace (b)

Lidé na ČZU

Abecední seznam

doc. Ing. Daniela Šálková, Ph.D. (2499)

Kontakty
  • Kancelář:
  • ČZU Linka:
    • +420 22438 2385
  • E-mail:
:: Konzultační hodiny :: doc. Ing. Daniela Šálková, Ph.D.
Konzultační hodiny pro LS 23/24
Konzultace pro studenty budou probíhat po předchozí dohodě na emailu salkova@pef.czu.cz.

Konzultace pro BP a DP budou probíhat v pondělí 11 - 12:30 v on-line v prostředí MS Teams. Na konzultaci je nutné se přihlásit prostřednictvím odkazu: https://outlook.office365.com/owa/calendar/DanielalkovKOFPEF@czu.cz/bookings/s/6Ntm0eBwG0yNGgSyCwN2dg2.
Kód předmětu Název předmětu
Citace

ŠÁLKOVÁ, D. – KUČERA, P. – REGNEROVÁ, O. – VARVAŽOVSKÁ, P. Distance learning impact on study results with respect to learning environment. In Proceedings of the 19th International Conference Efficiency and Responsibility in Education 2022 02.06.2022, Czech University of Life Sciences, Prague . CZU Prague: Czech University of Life Sciences Prague , 2022. s. 98-105.

HES, A. – ŠÁLKOVÁ, D. – **VALŮCH, I. Podpora maloobchodu pomocí moderních nástrojů marketingové komunikace. In Trendy v pdnikání 10.11.2022, Plzeň. : , 2022. s. 0-0.

ŠÁLKOVÁ, D.; idPublikace = 91674; Název: Retailing-- Neexistuje podtyp publikace --

HINKE, J. – ŠÁLKOVÁ, D. – MORAVEC, L. – KUKALOVÁ, G. – SMUTKA, L. – TOUŠEK, Z. – CVIK, E.TAČR - Založení a provoz re-use centra/re-use pointu v sociálních, právních a ekonomických podmínkách ČR. 2022, Vypořádání se s odpady resp. předcházení vzniku odpadů je nejen předpokladem udržitelného fungování každé společnosti, ale také předpokladem odolnosti jednotlivce či společnosti vůči vnějším vlivům (ekonomickým – např. růst nákladů na likvidaci odpadů, dále také sociálním a humanitním – např. zodpovědnost předat společenské zřízení v udržitelném stavu další generaci; nebránit v životu lidem, ani jakémukoli rostlinnému či živočišnému druhu atd.) Každá společnost by se měla snažit hledat inovativní řešení v zajištění svých základních potřeb, ke kterým produkce odpadů nesporně patří. Projekt reaguje na společenskou výzvu cirkulární ekonomiky, chce zvyšovat znalostní potenciál společnosti, inovovat vymezené postupy v oblasti odpadového hospodářství tak, aby byly pro jednotlivce i společnost přínosné a zvyšovat připravenost organizací zodpovědných za odpady naplňovat povinnosti třídění odpadu vyplývající z právních předpisů či společenských očekávání. Potřebnost projektu vyplynula z předvýzkumu provedeného klíčovými osobami ČZU v organizacích zodpovědných za správu odpadů vybraných městských úřadů ČR (viz příloha – Předvýzkum). Z tohoto předvýzkumu vyplynula nízká připravenost organizací na zvyšující se nároky snižování množství odpadů a znalostní omezení v požadavcích právních předpisů pro poskytování služby re-use centra či pointu..

REGNEROVÁ, O. – KUKALOVÁ, G. – ŠÁLKOVÁ, D. Tourism in the Czech Republic in the Context of the Global Pandemic Covid-19. In PROCEEDINGS - of the 30th International Scientific Conference Agrarian Perspectives XXX. Sources of Competitiveness under Pandemic and Environmental Shocks 15.09.2021, Prague, Czech Republic. Prague: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Economics and Management, 2021. s. 209-218.

ŠÁLKOVÁ, D. – REGNEROVÁ, O. University students creating a digital identity for carrer paths using Linkedin. In Proceedings of the 18th International Conference Efficiency and Responsibility in Education 2021 03.06.2021, Czech University of Life Sciences, Prague . CZU Prague: Czech University of Life Sciences Prague , 2021. s. 120-126.

RIC, T. – ŠÁLKOVÁ, D. Stimuli of global social networks and their influence on users shopping behavior. In The 21st International Scientific Conference Globalization and its Socio-Economic Consequences 2021 13.10.2021, Zilina, Slovak Republic. Zilina, Slovak Republic: UNIVERSITY OF ZILINA, Faculty of Operation and Economics of Transport and Communications, Department of Economics, 2021. s. 0-0.

VARVAŽOVSKÁ, P. – REGNEROVÁ, O. – ŠÁLKOVÁ, D. Significance of The Regional Product Labelling for Sustainable Development in Context of Globalization. In The 21st International Scientific Conference Globalization and its Socio-Economic Consequences 2021 13.10.2021, Zilina, Slovak Republic. Zilina, Slovak Republic: UNIVERSITY OF ZILINA, Faculty of Operation and Economics of Transport and Communications, Department of Economics, 2021. s. 0-0.

ŠÁLKOVÁ, D. – REGNEROVÁ, O. – PFEIFEROVÁ, D. – **BAĎUROVÁ, I. Promotion of the re-use center through social networks as an element of the circular economy . In The XB-CON International Conference 2021 11.11.2021, Železná Ruda. : University of West Bohemia in Pilsen, 2021. s. 0-0.

KUKALOVÁ, G. – REGNEROVÁ, O. – ŠÁLKOVÁ, D. – KUCHAŘOVÁ, I. – **ŠTĚPÁNKOVÁ, L. Tax gap in the personal income tax: Case Study of the Czech Republic. In Opportunities and Threats to Current Business Management in Cross-border Comparison 2021 11.11.2021, Železná Ruda. Chemnitz, Lößnitz: Verlag der Gesellschaft für Unternehmensrechnung und Controlling m.b.H., 2021. s. 129-138.

DVOŘÁK, M. – ULMAN, M. – ŠÁLKOVÁ, D. – SMUTKA, L. – SEVEROVÁ, L. Evaluation support study on Geographical Indications and Traditional Specialities Guaranteed protected in the EU. Luxembourg: Directorate-General for Agriculture and Rural Development, European Commission, European Union, 2021, 362s. ISBN: 978-92-76-23867-6,

KRIVKO, M. – MORAVEC, L. – KUKALOVÁ, G. – SMUTKA, L. – ŠÁLKOVÁ, D. Frequent Discounts and Loss of VAT for the State Budget of the Czech Republic: Scenario Estimations for Milk. Sustainability, 2021, roč. 13, č. 11, s. 1-14. ISSN: 2071-1050.

KRIVKO, M. – MORAVEC, L. – ŠÁLKOVÁ, D. – SMUTKA, L. – KUKALOVÁ, G. Impact of permanent sales discounts on value added tax revenues: Case of basic food in the Czech Republic. Journal of International Studies, 2021, roč. 14, č. 4, s. 143-156. ISSN: 2071-8330.

ŠÁLKOVÁ, D. – **TICHÁ, L. FOOD INTOLERANCE AND CUSTOMER BEHAVIOR SPECIFICS AS A LIMITING FACTOR FOR TRAVELLING. DETUROPE (The Central European Journal of Regional Development and Tourism), 2020, roč. 12, č. 1, s. 119-135. ISSN: 1821-2506.

ŠÁLKOVÁ, D. – ŠÁNOVÁ, P. – REGNEROVÁ, O. UNIVERSITY STUDENTS' EXPERIENCE WITH PROFESSIONAL SOCIAL NETWORKS. In Efficiency and Responsibility in Education 2020 04.06.2020, Prague. Prague: Czech University of Life Sciences P,rague Kamýcká 129, Prague 6, Czech Republic, 2020. s. 255-262.

MORAVEC, L. – KRIVKO, M. – SMUTKA, L. – ŠÁLKOVÁ, D. FREQUENT DISCOUNTS AND LOSS OF VAT FOR THE STATE BUDGET OF CZECH REPUBLIC: SCENARIO ESTIMATIONS FOR MILK, EGGS AND POULTRY . In PROCEEDINGS - of the 29th International Scientific Conference Agrarian Perspectives XXIX. Trends and Challenges of Agrarian Sector 16.09.2020, Czech University of Life Sciences Prague, Facul. CZU Prague: Czech University of Life Sciences, Prague Faculty of Economics and Management, 2020. s. 223-230.

ŠÁLKOVÁ, D. – REGNEROVÁ, O. CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY AS A PREREQUISITE FOR LONG-TERM SUSTAINABLE SUCCESS. In PROCEEDINGS - of the 29th International Scientific Conference Agrarian Perspectives XXIX. Trends and Challenges of Agrarian Sector 16.09.2020, Czech University of Life Sciences, Prague Facul. CZU Prague: Czech University of Life Sciences, Prague Faculty of Economics and Management, 2020. s. 362-368.

RIC, T. – ŠÁLKOVÁ, D. Shopping tourism with a focus on the clothing industry in relation to globalization. In The 20th International Scientific Conference Globalization and its Socio-Economic Consequences 2020 21.10.2020, Zilina, Slovak Republic. Zilina, Slovak Republic: UNIVERSITY OF ZILINA, Faculty of Operation and Economics of Transport and Communications, Department of Economics, 2020. s. 0-0.

REGNEROVÁ, O. – ŠÁLKOVÁ, D. – ŠÁNOVÁ, P. The Importance of Industry in Modern Economies of the Globalized World in the 21st Century. In The 20th International Scientific Conference Globalization and its Socio-Economic Consequences 2020 21.10.2020, Zilina, Slovak Republic. Zilina, Slovak Republic: UNIVERSITY OF ZILINA, Faculty of Operation and Economics of Transport and Communications, Department of Economics, 2020. s. 0-0.

ŠÁLKOVÁ, D. – REGNEROVÁ, O. Methods of eliminating waste from food packaging as a globalization tool. In The 19th International Scientific Conference Globalization and its Socio-Economic Consequences 2019 – Sustainability in the Global-Knowledge Economy 09.10.2019, Rajecke Teplice. Žilina: UNIVERSITY OF ZILINA, 2019. s. 0-0.

ŠÁLKOVÁ, D.; idPublikace = 81008; Název: Obchodní nauka-- Neexistuje podtyp publikace --

LUSTIGOVÁ, L. – ŠÁLKOVÁ, D. SHOPPING VIA MOBILE PHONES IN THE CENTRAL EUROPEAN CZECH REPUBLIC MARKET. AGRIS on-line Papers in Economics and Informatics, 2018, roč. 10, č. 4, s. 49-58. ISSN: 1804-1930.

HES, A. – ŠÁLKOVÁ, D. – REGNEROVÁ, M. DIGITÁLNÍ PROSTŘEDÍ A JEHO VLIV NA KUPNÍ ROZHODOVÁNÍ SPECIFICKÉ SKUPINY ZÁKAZNÍKŮ. ..., 2018, roč. XV, č. 2, s. 33-43. ISSN: N.

ŠÁLKOVÁ, D. – NAVRÁTILOVÁ, M. WORK EXPERIENCE AS A PREREQUISITE FOR THE SUCCESS OF GRADUATES IN THE JOB MARKET. In Proceedings: 15th INTERNATIONAL CONFERENCE EFFICIENCY AND RESPONSIBILITY IN EDUCATION 07.06.2018, Prague. Prague: Czech University of Life Sciences, 2018. s. 380-386.

EICHLER, M. – ŠÁLKOVÁ, D. – BROŽ, D. – HES, A. Consumer preferences in buying food online. In AGRARIAN PERSPECTIVES XXVII. FOOD SAFETY – FOOD SECURITY 19.09.2018, Praha. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Economics and Management, 2018. s. 36-43.

ŠÁLKOVÁ, D. – KUČERA, P. – MORAVEC, L. Effect of introducing second reduced rate of VAT on consumer purchase behaviour with gluten free food. Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis, 2017, roč. 65, č. 3, s. 1045-1053. ISSN: 1211-8516.

ŠÁLKOVÁ, D. – EICHLER, M. Nabídka potravin pro zvláštní výživu určenou osobám s nesnášenlivostí lepku. Auspicia, 2017, roč. 2017, č. 2, s. 183-189. ISSN: 1214-4967.

ŠÁLKOVÁ, D. – REGNEROVÁ, M. Potraviny pro celiaky a jejich hodnota pro udržení a rozvoj kvality života . In AKTUÁLNÍ PROBLÉMY EU Z OBLASTI EKONOMICKÉ, POLITICKÉ A SOCIÁLNÍ 30.03.2017, České Budějovice. České Budějovice: Vysoká škola evropských a regionálních studií, z. ú., 2017. s. 88-96.

ŠÁLKOVÁ, D. – EICHLER, M. Availability of foodstuffs intended for special nutrition with focus on gluten-free products as a part of global health situation. In Globalization and its Socio-Economic Consequences 2017 (Proceeding) 04.10.2017, Žilina - Rájecké Teplice. : , 2017. s. 0-0.

EICHLER, M. – ŠÁLKOVÁ, D. – HES, A. Evaluation of food products in the Czech republic and foreign online shops with a special focus on gluten-free products for consumers affected by the global problem of gluten intolerance. In Globalization and its Socio-Economic Consequences 2017 (Proceeding) 04.10.2017, Rajecké Teplice - Žilina. : , 2017. s. 399-405.

ŠÁLKOVÁ, D. – REGNEROVÁ, M. Inovační procesy, kupní rozhodování spotřebitele a společenská odpovědnost. In Vplyv inovatívnych marketingových koncepcií na správanie vybraných trhových subjektov na Slovensku (Zborník vedeckých prác z projektu VEGA 1/0802/16) 22.02.2017, Banská Bystrica, Slovakia. Banská Bystrica, Slovakia: Belianum, Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici, Ekonomická fakulta, Banská Bystrica, Slovakia, 2017. s. 194-202.

ŠÁLKOVÁ, D. – JARKOVSKÁ, M. ROLE OF EXTERNAL LECTURES AND EXCURSIONS IN UNIVERSITY COURSES. In PROCEEDINGS OF THE 13TH INTERNATIONAL CONFERENCE EFFICIENCY AND RESPONSIBILITY IN EDUCATION 02.06.2016, Praha. Praha: CZECH UNIVERSITY LIFE SCIENCES PRAGUE, 2016. s. 486-492.

ŠÁLKOVÁ, D. – LUSTIGOVÁ, L. – REGNEROVÁ, M. Food Wastage in the Czech Republic and Sustainable Development. In Agrarian perspectives XXV. – GLOBAL AND EUROPEAN CHALLENGES FOR FOOD PRODUCTION, AGRIBUSINESS AND THE RURAL ECONOMY 14.09.2016, Prague. Prague: Czech University of Life Sciences Prague, 2016. s. 351-357.

REGNEROVÁ, O. – ŠÁLKOVÁ, D. – REGNEROVÁ, M. SUSTAINABILITY IN THE PROCESS OF GLOBALIZATION. In GLOBALIZATION AND ITS SOCIO-ECONOMIC CONSEQUENCES 06 07.10.2016, Rajecke Teplice, Slovak Republic. Žilina, Slovakia: ZU - UNIVERSITY OF ZILINA in Slovak Republic, 2016. s. 189-196.

ŠÁLKOVÁ, D. – REGNEROVÁ, O. – REGNEROVÁ, M. VALUE (SIGNIFICANCE) OF BRAND FOR SPECIFIC CONSUMER GROUPS . In MARKETING IDENTITY, Brands we love 08.11.2016, Slovak Academy of Sciences, Smolenice, Slovak Re. Trnava, Slovakia: Faculty of Mass Media Communication University of Ss. Cyril and Methodius in Trnava Slovak Republic, 2016. s. 189-198.

ŠÁLKOVÁ, D. – HOŠKOVÁ, P.; idPublikace = 69988; Název: Consumer behavior - people intolerant to gluten and gluten-free offer in the public catering sector-- Neexistuje podtyp publikace --

REGNEROVÁ, O. – ŠÁLKOVÁ, D. – VARVAŽOVSKÁ, P. The Availability of Food for a Gluten-free Diet and Possibilities at Dining Establishments . Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis, 2016, roč. 64, č. 2016, s. 1365-1372. ISSN: 1211-8516.

ŠÁLKOVÁ, D. – HES, A. Gluten free food - the influence of selected qualitative characteristics on consumer decision making of Coeliacs in hospitality establishments . Czech Journal of Food Sciences, 2015, roč. 33, č. 6, s. 513-517. ISSN: 1212-1800.

REGNEROVÁ, O. – ŠÁLKOVÁ, D. – HES, A. Bariéry stravování klientů - celiaků v cestovním ruchu . Auspicia, 2015, roč. 12, č. 3-4, s. 113-120. ISSN: 1214-4967.

KUČERA, P. – ŠÁLKOVÁ, D. Use of the learning management system Moodle in the course of trade theory in Bachelor study programmes. In Proceedings of the 12th International Conference Efficiency and Responsibility in Education 2015 04.06.2015, Praha. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, 2015. s. 310-317.

NAVRÁTILOVÁ, M. – ŠÁLKOVÁ, D. The employment of students of a Bachelor's degree programme with respect to labour market requirements. In Efficiency and Responsibility in Education 2015 04.06.2015, Praha. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, 2015. s. 393-399.

VARVAŽOVSKÁ, P. – JARKOVSKÁ, M. – ŠÁLKOVÁ, D. Promoting regional foods as a factor for sustainable development . In Agrarian Perspectives XXIV. – Global Agribusiness and Rural Economy 16.09.2015, Prague. Prague, Czech Repulic: University of Life Sciences Prague, Faculty of Economics and Management, 2015. s. 495-500.

HES, A. – ŠÁLKOVÁ, D. – KUČÍRKOVÁ, L. – REGNEROVÁ, M. Availability of food on the Czech market for specific groups of customers and the quality of life. In Agrarian Perspectives XXIV. – Global Agribusiness and Rural Economy 16.10.2015, Prague. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, 2015. s. 159-167.

NAVRÁTILOVÁ, M. – ŠÁLKOVÁ, D. The employment of students of a bachelor's degree programme with respect to labour market requirements. In Efficiency and Responsibility in Education 2015 04.06.2015, Praha. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, 2015. s. 393-399.

ŠÁLKOVÁ, D. – KUČERA, P. IMPACT OF HIGHER RATE OF SELF-STUDY ON RESULTS IN THE COURSE OF TRADE THEORY . In 11th International Conference on Efficiency and Responsibility in Education 2014 05.06.2014, Praha. Praha: Czech University of Life Sciences Prague Faculty of Economics and Management, 2014. s. 678-686.

ŠÁLKOVÁ, D. – REGNEROVÁ, M. Innovation in the internal trade as a determinant of changes of purchasing behavior of consumers. In International Scientific Conference on Marketing Identity: Explosion of Innovations 04.11.2014, Smolenice. Trnava: UNIV SS CYRIL & METHODIUS TRNAVA-UCM TRNAVA, FAC MASS MEDIA COMMUNICATION, NAM J HERDU 2 917 01, TRNAVA, SLOVAK REPUBLIC 2012, SLOVAKIA , 2014. s. 173-182.

ŠÁLKOVÁ, D. – REGNEROVÁ, M. REFLEXE EVROPSKÉHO INTEGRAČNÍHO PROCESU PO ROCE 2004. České Budějovice: Vysoká škola evropských a regionálních studií, 2014, 114s. ISBN 978-80-87472-67-5. DESET LET PO VSTUPU DO EU A SPOTŘEBITEL V ČR, s. 41-46.

ŠÁLKOVÁ, D. – REGNEROVÁ, M. – KOVÁŘOVÁ, K. – VARVAŽOVSKÁ, P. Consumer Decision-Making Trends for the Purchase of Food Products. Praha: PowerPrint, 2014, 83s. ISBN 978-80-87994-14-6.

ŠÁLKOVÁ, D. – TOTH, Š. Social Responsibility in the Purchase of Consumer Goods in the Czech Republic. In AGRARIAN PERSPECTIVES - DEVELOPMENT TRENDS IN AGRIBUSINESS 17.09.2013, Praha . Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Economics and Management, 2013. s. 369-380.

HES, A. – ŠÁLKOVÁ, D. INFORMATION AND COMMUNICATION TECHNOLOGIES AS AN INSTRUMENT OF SUSTAINABLE DEVELOPMENT - OPPORTUNITY FOR DEVELOPING COUNTRIES. Agricultura tropica et subtropica, 2012, roč. 9, č. 1, s. 22-31. ISSN: 0231-5742.

HES, A. – ŠÁLKOVÁ, D. THE LEGAL REGULATION OF INFORMATION AND COMMUNICATIONS TECHNOLOGIES AS SPECIFIC FORMS OF A PRODUCTION FACTOR FOR CAPITAL IN THE FOOD INDUSTRY. Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis, 2011, roč. LIX, č. 7, s. 147-157. ISSN: 1211-8516.

HES, A. – ŠÁLKOVÁ, D. – REGNEROVÁ, M. FRANCHISING V REGIONÁLNÍM ROZVOJI MALOOBCHODNÍ SÍTĚ. Auspicia, 2010, roč. 7, č. 1, s. 58 - 64. ISSN: 1214-4967.

HES, A. – ŠÁLKOVÁ, D. – TURČÍNKOVÁ, J. TENDENCE CHOVÁNÍ SPOTŘEBITELŮ PŘI NÁKUPU POTRAVIN. Acta Universitatis Bohemiae Meridionales, The Scientific Journal for Economics, Management and Trade, 2010, roč. 13, č. 2, s. 87 - 92. ISSN: 1212-3285.

HES, A. – ŠÁLKOVÁ, D. – REGNEROVÁ, M. INFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE V MALOOBCHODĚ V ČESKÉ REPUBLICE. Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis, 2010, roč. LVIII, č. 6, s. 143 - 150. ISSN: 1211-8516.

REGNEROVÁ, M. – HES, A. – ŠÁLKOVÁ, D. Udržitelný rozvoj v evropských regionech. České Budějovice: Vysoká škola evropských a regionálních studií, o.p.s., 2010. 400s. ISBN 978-80-86708-90-4. s. Trh, spotřebitel - zákazník, rizika, s. 144 - 151.

THE LEGAL REGULATION OF INFORMATION AND COMMUNICATIONS TECHNOLOGIES AS SPECIFIC FORMS OF A PRODUCTION FACTOR FOR CAPITAL IN THE FOOD INDUSTRY - doc. Ing. Hes Aleš, CSc.; Ing. Šálková Daniela, 2009

Nabídka výrobků zdravé výživy v maloobchodu - Ing. Regnerová Marta, CSc.; Ing. Šálková Daniela, 2009

ZMĚNY V CHOVÁNÍ SPOTŘEBITELŮ V ČESKÉ REPUBLICE - doc. Ing. Hes Aleš, CSc.; Ing. Šálková Daniela, 2009

Výzkum chování spotřebitele při nakupování spotřebního zboží prostřednictvím internetu. - Ing. Šálková Daniela; doc. Ing. Hes Aleš, CSc.; Ing. Regnerová Marta, CSc., 2009

Potenciál internetového obchodu v současných podmínkách maloobchodního prodeje potravin v ČR. - Ing. Šálková Daniela; doc. Ing. Hes Aleš, CSc.; Ing. Regnerová Marta, CSc., 2009

Problém převodní ceny dováženého zboží do Evropské unie - doc. Ing. Hes Aleš, CSc.; Ing. Šálková Daniela, 2009

Komparace celní hodnoty a převodní ceny dováženého zboží do Evropské unie - doc. Ing. Hes Aleš, CSc.; Ing. Šálková Daniela, 2009

PROPOČET CELNÍ HODNOTY A PŘEVODNÍ CENY PŘI DOVOZU ZBOŽÍ DO EVROPSKÉ UNIE - doc. Ing. Hes Aleš, CSc.; Ing. Šálková Daniela, 2009

Změny v chování spotřebitele při nákupu potravin - doc. Ing. Hes Aleš, CSc.; Ing. Šálková Daniela; Ing. Hesová Ivana; Ing. Hesová Ivana, 2009

Nabídka a poptávka potravin pro zdravou výživu v maloobchodu - Ing. Regnerová Marta, CSc.; Ing. Šálková Daniela, 2009

VNITŘNÍ OBCHOD V ČR VE „STÍNU“ HOSPODÁŘSKÉ KRIZE - Ing. Regnerová Marta, CSc.; Ing. Šálková Daniela, 2009

Globalizace – krize – vnitřní obchod - Ing. Regnerová Marta, CSc.; Ing. Šálková Daniela, 2009

EU - globalizace – krize – firmy – občané - Ing. Regnerová Marta, CSc.; Ing. Šálková Daniela, 2009

 
page foot