Agrotrh práce 2019

Tato událost již proběhla
Termín konání
9.4.2019 - celodenní akce
Typ události
Přednášky a semináře
Pořadatel události
Ing. Martin Opatrný
Kontaktní osoba
Ing. Richard Hartman
Registrace na událost
Není vyžadována
Pořádající útvar
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů
Určeno pro
Veřejnost
Místo konání
Areál České zemědělské univerzity na Suchdole, prostor před posluchárnami , Kamýcká 129, FAPPZ , Praha 6 - Suchdol , 16500

Informace k události

Agrotrh práce umožňuje zemědělským, zahradnickým, potravinářským a dalším firmám, které podnikají v agropotravinářském komplexu, v péči o krajinu a životní prostředí, prezentovat svou činnost a zejména nabídnout studentům fakulty perspektivní zaměstnání v oboru.

Fakulta si tímto projektem klade za cíl zprostředkovat přímý kontakt mezi studenty resp. absolventy fakulty a zemědělskými podniky, odbornými svazy, firmami pokrývajícími svým zaměřením většinu studijních oborů na FAPPZ. Studenti zde mají možnost setkat se s personalisty řady perspektivních českých i mezinárodních společností, obdržet aktuální informace o dění na trhu práce a způsobech jak nastartovat svůj kariérní růst.

Pro návštěvníky akce bude připravena barevná brožura základních informací o zúčastněných společnostech a jejich aktuálních nabídkách v oblasti pracovních příležitostí, brigád, stáží, pozic pro odborné praxe, trainee programů, spolupráce na bakalářských, diplomových, dizertačních pracích atp.
English ☰ Menu