Potraviny a jejich příspěvek ke zdravému životnímu stylu

Tato událost již proběhla
Termín konání
24.5.2021 od 08:00 až 26.5.2021 do 16:00
Typ události
Konference
Pořadatel události
prof. Ing. Eva Vlková, Ph.D.
Kontaktní osoba
prof. Ing. Lenka Kouřimská, Ph.D.
Registrace na událost
Vyžadována
Pořádající útvar
Katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky
Určeno pro
Veřejnost
Místo konání
online

Registrace na událost

Registrace na událost
Vyžadována
Registrace
28.04.2021 od 08:00 až 28.04.2021 do 08:00

Informace k události

Symposium je určeno zejména pro pracovníky potravinářských, zemědělských a navazujících oborů z vědecko-výzkumných, kontrolních a vzdělávacích institucí, výrobní praxe a obchodních společností.
Program je orientován na trendy a novinky ze světa chemie a analýzy potravin a potravinářských surovin, výživy, potravinářských technologií, legislativy a kontroly jakosti.
Jednacími jazyky jsou čeština, slovenština a angličtina.
English ☰ Menu