Alza: LinkedIn

Tato událost již proběhla
Termín konání
6.3.2018 od 17:30 až 6.3.2018 do 19:00
Typ události
Přednášky a semináře
Pořadatel události
Mgr. Přemysl Gubani
Kontaktní osoba
Ing. Jana Černá
Registrace na událost
Vyžadována
Pořádající útvar
Kariérní centrum
Určeno pro
Veřejnost
Místo konání
SIC 259

Registrace na událost

Registrace na událost
Vyžadována
Registrace
01.03.2018 od 08:00 až 07.03.2018 do 08:00

Informace k události

Co vám poradí malý zelený a občas otravný mimozemšťan o Linked in? Jak si vymazlit profil, aby byl zajímavý. Jak se na Linked inu chovat, abyste byli úspěšní. A také se můžete zeptat specialistů pracujícívh pro zeleného mužíčka, jaké to je pracovat v ALze.
A tak sto rad jak na Linked In v týdnu…rozdávájí, rozdávají, sto rad jak na Linked in v týdnu.

1) LinkedIn a plug-iny využívají především náboráři pro hledání talentů, ale já vám ukáži, jak najít a oslovit právě náboráře a firmy, kde toužíte pracovat. Projdeme si to, jak funguje LinkedIn a jak má vypadat správný profil, jak vyhledat zajímavé firmy a dostat se k nim na pohovor. Plus to, jak využít vyhledávací plug-iny pro náboráře a najít si práci během pár dní bez toho, aniž byste museli navštívit pracovní portály.

2) Zajímá tě, jak se dostat na pohovor do firmy, ve které toužíš pracovat? Jak využít HR plug-iny a náborové vychytávky pro nalezení práce? Nebo jak se obejít bez pracovních portálů a za pár dní najít práci nebo stáž? Super, přesně o tom celý workshop bude. Navíc ti ukáži, jak správně LinkedIn profil vyplnit, aby jsi zaujal a jak se na této sociální síti choval, aby se ti pozvánky jen hrnuly.
English ☰ Menu