Hospodárně v kuchyni aneb jak ulevit peněžence i životnímu prostředí - od 10:00 hod.

Tato událost již proběhla
Termín konání
3.10.2023 - celodenní akce
Typ události
Přednášky a semináře
Pořadatel události
Ing. Simona Dvořáková
Kontaktní osoba
Ing. Mgr. Jiří Macoun
Registrace na událost
Vyžadována
Pořádající útvar
Oddělení rozvoje a udržitelnosti
Určeno pro
Pouze studenti a zaměstnanci univerzity
Místo konání
VCZZP - Potravinářský pavilon , Kamýcká 129 , Praha-Suchdol , 16500 , místnost gastro a kuchyně
WWW adresa události

Registrace na událost

Registrace na událost
Vyžadována
Registrace
06.09.2023 od 08:00 až 02.10.2023 do 15:00

Informace k události

„Záchranářská“ přednáška s workshopem pro zaměstnance a studenty ČZU.

Přednáška přinese aktuální informace o plýtvání potravinami a odhalí účastníkům taje příprav jídel beze zbytků. Dozvíte se, pro mnohé možná překvapivé, informace o sociálních, ekonomických a environmentálních dopadech plýtvání potravinami.

Praktická řešení zábavnou formou:
- Rady a tipy, jak nakupovat potraviny
- Jak a kde nejlépe skladovat potraviny
- Jak přemýšlet, pokud nám lednice či spižírna přerůstá přes hlavu
- Jak kreativně využít zbytky jídla a kde hledat inspiraci

Přednáška bude zakončena workshopem s ukázkou bezezbytkového vaření, na kterém si účastníci připraví a ochutnají jednoduché pesto
English ☰ Menu