VPP: CzechUs: Léto v Americe jako z filmu? Aneb Work and Travel USA

Tato událost již proběhla
Termín konání
22.2.2024 od 12:00 až 22.2.2024 do 13:00
Typ události
Přednášky a semináře
Pořadatel události
Mgr. Přemysl Gubani
Kontaktní osoba
Mgr. Přemysl Gubani
Registrace na událost
Vyžadována
Pořádající útvar
Kariérní centrum
Určeno pro
Veřejnost
Místo konání
RKU II (kruhová hala)

Registrace na událost

Registrace na událost
Vyžadována
Registrace
08.02.2024 od 08:00 až 23.02.2024 do 08:00

Informace k události

Jedinečná životní příležitost: Studenti nejsou pouze turisty v USA, ale žijí a pracují "za velkou louží", což jim poskytuje jedinečnou možnost poznat novou kulturu a získat hlubší porozumění k místnímu životu.

Zlepšení anglického jazyka: Práce a život v anglicky mluvícím prostředí umožňuje studentům zdokonalit své jazykové dovednosti a zbavit se nejistoty v komunikaci.

Vzpomínky na celý život: Program nabízí nezapomenutelné zážitky a dobrodružství, na které studenti budou moci vzpomínat celý život.

Zkušenosti do CV: Účast v programu je výrazným a pozitivním bodem v životopise studenta, což zvýší jeho atraktivitu pro budoucí zaměstnavatele.

Získání nových přátel: Studenti mají příležitost poznat nové lidi z různých koutů světa, což může vést k trvalým přátelstvím.

Nabízené práce: Studenti mají možnost pracovat například jako plavčíci na pláži nebo u bazénu, v oblasti gastronomie, v zábavních parcích či obchodech se suvenýry a mnohem více.

Podpora od zkušených koordinátorů: Naše agentura má 21 let zkušeností s programem Work and Travel a naši koordinátoři, kteří se sami opakovaně účastnili programu, studenty podporují a poskytují jim asistenci po celou dobu pobytu v USA.


Přednášející: Andrea Hrušková, Renata Brown
English ☰ Menu