HP - Discover Company

Tato událost již proběhla
Termín konání
21.11.2019 od 17:30 až 21.11.2019 do 19:00
Typ události
Přednášky a semináře
Pořadatel události
Mgr. Přemysl Gubani
Kontaktní osoba
Mgr. Přemysl Gubani
Registrace na událost
Vyžadována
Pořádající útvar
Kariérní centrum
Určeno pro
Veřejnost
Místo konání
SIC 259
WWW adresa události

Registrace na událost

Registrace na událost
Vyžadována
Registrace
27.08.2019 od 08:00 až 22.11.2019 do 08:00

Informace k události

Seznamte se s HP Inc. v Praze

Nezáleží na tom, v jaké fázi své kariéry se nacházíte - záleží jen na tom, kam chcete, aby vaše kariéra směřovala. Ve společnosti HP podporujeme inovativní přístup a kreativní myšlení, protože tak mnohého dosáhneme. Poskytujeme vám prostor k objevování a dáme vaší práci smysl, protože víme, že právě taková práce je nezbytná k životu.

Společnost HP patří mezi Fortune 100 Company. Je lídrem na trhu v oblasti osobních počítačů a tisku a podporuje inovace, které lidem umožňují vytvářet, komunikovat a inspirovat se jako nikdy předtím. V HP Inc. Česká republika najdete celou řadu pozic. Svoje dovednosti můžete rozvíjet prací v nejlepší logistické organizaci “Supply Chain” a zároveň svou kariéru rozšířit v oblasti nákupu, plánování, logistiky, podpory zákazníků, technických odvětvích, produktových specialistů a pozic v týmech IT, které pracují na nejnovějším systému ERP a jeho implementaci. Svou kariéru můžete také rozšířit v naší organizaci „Go to Market“, která se zaměřuje na propagaci a prodej produktů.
Připojte se k nám na prezentaci 21. listopadu 2019 a využijte jedinečnou příležitost, abyste se s námi setkali a dozvěděli se více o společnosti HP Inc.
English ☰ Menu